Tandtechnisch laboratorium Ouder Amstel

Tandtechnisch Laboratorium Ouder Amstel is inmiddels een begrip in de wijde omgeving van Ouderkerk aan de Amstel, door de jaren ervaring en samenwerking met verschillende tandartsen, zowel eigen tandartsen als andere tandartsen. Hierdoor heeft de Tandtechnisch Laboratorium Ouder Amstel een goede naam veroverd. Om deze goede naam te mogen behouden hecht Tandtechnisch Laboratorium Ouder Amstel veel waarde aan kwaliteit, tevredenheid en service. Door de jaren heen heeft Tandtechnisch Laboratorium Ouder Amstel zich meerdere verschillende specialismen toegeëigend, zoals:
  • Implantaten
  • Kroon- en brugwerk
  • Precisieverankering
  • Frames
  • Prothese
  • Regulatie
  • Verschillende reparaties en veel meer
 
Tandtechnisch Laboratorium Ouder Amstel is constant in samenwerking met eigen tandartsen en hierdoor is de kwaliteit en service een bonus naast de ervaringen en specialisaties.
 
Ophaal en bezorg service
Tandtechnisch Laboratorium Ouder Amstel biedt ook een eigen ophaal en bezorg service, dit betekent gemak voor de tandarts. Hiermee proberen wij alle mogelijke zorgen dat bij tandtechniek komt kijken weg te nemen, de tandarts heeft geen omkijken meer naar het uitbesteedde werk. Onze ophaal en bezorgdienst collega's zijn 6 dagen per week beschikbaar behalve de zondagen.
 
Onze missie en visie
Om u een zo optimaal mogelijke product en service te bieden kiezen wij er bewust voor om niet achter de feiten aan te lopen, maar de toekomst van de Nederlandse tandtechniek mede vorm te geven.

SpectroShade is een van onze vele nieuwe technologieën

Het menselijk oog kent zijn beperkingen bij het kleurbepalen van u tanden. De SpectroShade Micro herkent kleuren zoals ze werkelijk zijn. Het gepatenteerde systeem maakt gebruik van SpectroShade; een digitale camera die is aangesloten op een LED-spectrofotometer. Met de SpectroShade zijn de gemeten spectrale gegevens niet beïnvloed door de verlichting of door enige andere omgevingsfactoren.
SpectroShade leest de kleur van de tand en geeft de dichtstbijzijnde beschikbare chromatische standaard voor de wederopbouw. Het berekent het numerieke verschil tussen de natuurlijke tand en de geselecteerde kleur in termen van helderheid en chroma. SpectroShade kan de kleur van een tand analyseren en identificeren over zijn hele gebied.

 

Type Protheses en kronen / bruggen

Partials

Lichtgewicht, vrijwel onzichtbaar en zeer comfortabel. Deze metaalvrije, flexibele gedeeltelijke protheses passen zich aan de natuurlijke weefsels aan door een translucentie die de natuurlijke weefselkleur overneemt.

Volledige prothese

Uitgeharde kunststoffen elementen met een uitzonderlijke translucentie. Eersteklas gegoten acrylvezels, gepolymeriseerd in een speciale elektronisch gestuurde druk- en temperatuureenheid, voor een precieze pasvorm op het definitieve model. Zowel bovenkaak als onderkaak.

Gegoten partiële prothese

Uitgeharde kunststoffen elementen met een uitzonderlijke translucentie. Eersteklas gegoten acrylvezels, gepolymeriseerd in een speciale elektronisch gestuurde drukeenheid.

Brug van opbaklegering

Deze beproefde combinatie van keramiek en metaal wordt al vele jaren met succes toegepast en is al 50 jaar de geldende standaard binnen de branche. Uw patiënt beschikt gedurende vele jaren over een uitstekende en esthetische prothese. De flexibele keuze voor de meeste toepassingen.

Brug van Zirkonium 

De perskeramiek van Zirkonium is een van de meest esthetische opties voor anteriorrestauraties. De translucentie van kronen van Zirkonium kan prima concurreren met die van het natuurlijke gebit.

 

Wij zijn gesloten op:
2e Paasdag            2 april 2018 (maandag)
Koningsdag             27 april 2018 (vrijdag)
Hemelvaartsdag     10 mei 2018 (donderdag)
2e Pinksterdag       21 mei 2018 (maandag)
1ste kerstdag         25 december 2018 (dinsdag)
2e kerstdag            26 december 2018 (woensdag)
Nieuwjaarsdag       01 janauri 2019 (dinsdag)

 

Informeer gerust naar het brede scala aan mogelijkheden bij ons. Maak gerust een afspraak om langs te komen. U bent van harte welkom!