De complete zorg van uw tanden in Amstelveen

Tandarts AmstelveenUw gebit is belangrijk. Zodra u er problemen mee ondervindt, merkt u pas echt hoe vaak u het gebruikt. Normaal eten en drinken wordt een stuk lastiger. Altijd is er dat ene punt waar het pijn doet. Daarom is het belangrijk om uw gebit goed te onderhouden. Een regelmatige controle door uw tandarts in Amstelveen bij Tandartsencentrum Kostverlorenhof helpt u hierbij. Onze specialisten verhelpen alle problemen met uw tanden. Wilt u graag een mooi en stralend gebit? Tandartsencentrum Ouder Amstel & Tandartsencentrum Kostverlorenhof staan voor u klaar!

De tandarts in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Tandartsencentrum Ouder Amstel in Ouderkerk aan de Amstel & Tandartsencentrum Kostverlorenhof  in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel zijn tandheelkundige praktijken waar u alle zorg onder één dak vindt. Is uw tandvlees ontstoken? Staan uw tanden scheef? Of heeft u regelmatig gaatjes? Voor al deze problemen kunt u terecht bij onze praktijken. Wij hebben een groot team van specialisten die u kunnen helpen met alle verschillende soorten tandheelkundige behandelingen. Voor een goede dagelijkse verzorging van uw mond, komt u bij de mondhygiënist. Met deze behandeling blijven uw tandenschoon en krijgt tandplak geen vrij spel. Al deze specialisten samen zorgen ervoor dat uw gebit in optimale staat verkeert.

Uw tandarts in Amtelveen

Een mooi gebit is een goed visitekaartje. Iedereen wil wel een stralende lach. Om dit te bereiken, kunt u bij ons ook cosmetische behandeling ondergaan. Denk bijvoorbeeld aan het bleken van uw tanden of facings die onvolkomenheden maskeren. Met deze behandeling voelt u zich weer zeker over uw gebit. En dat straalt u uit. Maar een goed gebit ontstaat niet vanzelf. Soms heeft u hier hulpmiddelen voor nodig. Wij werken met de nieuwste technologie. Dit gebeurt in ons eigen tandtechnisch laboratorium in samenwerking met uw behandelaar. Wij verzekeren u de hoogste kwaliteit.

 

Uw tandarts in Ouderkerk aan de Amstel

Naar de tandarts gaan is niet voor iedereen een prettige ervaring. Daarom bieden Tandartsencentrum Ouder Amstel & Kostverlorenhof in Amstelveen speciale behandelingen aan voor angstige patiënten. Want als u met uw gebitsproblemen blijft lopen, wordt het alleen maar erger. Wij trekken extra tijd voor u uit en stellen u zoveel mogelijk op uw gemak. Het probleem is verholpen voor u er erg in heeft. Heeft u last van uw tanden of wilt u ze graag laten verfraaien? Plan dan meteen een afspraak in. Ons team van specialisten helpt u met alles wat met uw gebit te maken heeft.