Kwaliteitsregistratie


Tandartsencentrum Ouder Amstel en Tandartsencentrum Kostverlorenhof zijn kwaliteit geregistreerde praktijken.
Het KRT keurmerk is een onafhankelijke openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. Bent u op zoek naar een tandarts die aan kwaliteitsbevordering doet? Kies dan voor een tandarts die staat ingeschreven in het KRT. Want dan kiest u voor een tandarts die zijn vakkennis bijhoudt. Die de gedragsregels respecteert en de praktijkrichtlijnen naleeft.  Wij hebben dus die aandacht voor onze patiënten, staan open voor alle uw vragen, feedback en zelfs als het gaat om adequate communicatie in het Nederlands bent u bij een KRT gecertificeerde tandartsenpraktijk altijd aan het goede adres. Mocht u meer willen weten of heeft u vragen, neem dan gerust contact op met ons, wij staan u graag te woord.

 


Sinds 2005 organiseert ACTA Dental Education B.V. het succesvolle nascholingsprogramma Quality Practice (QP) voor alle Nederlandse en Vlaamse tandartsen. Op dit moment zijn zo’n 950 tandartsen lid van Quality Practice. Een lidmaatschap van QP staat garant voor uitmuntende nascholing, verzorgd door topdocenten uit binnen- en buitenland.Op 1 september 2008 is Quality Practice Mondhygiëne gestart. Quality Practice Mondhygiëne richt zich op de volle breedte van de mondhygiëne en mondzorgkunde en het staat open voor alle mondhygiënisten die hun nascholing net zo professioneel willen aanpakken als de uitoefening van hun vak. Binnen Quality Practice Mondhygiëne wordt samengewerkt met de Opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam.


logo Calibris
In Nederland mogen medische studenten alleen stage lopen bij een erkend leerbedrijf, Tandartsencentrum Ouder Amstel en Tandartsencentrum Kostverlorenhof behoren tot erkende leerbedrijven bij SBB (beroepsonderwijs bedrijfsleven).