Kwaliteit

Tandartsencentrum Ouder Amstel & Kostverlorenhof
zijn kwaliteit geregistreerde praktijken

KRT keurmerk

  • Iedere werkzame tandarts is geregistreerd in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg)
  • Veel van onze tandartsen staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

 Veel van onze mondhygiënisten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Het KRT keurmerk is een onafhankelijke openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. Bent u op zoek naar een tandarts die aan kwaliteitsbevordering doet? Kies dan voor een tandarts die staat ingeschreven in het KRT. Want dan kiest u voor een tandarts die zijn vakkennis bijhoudt. Die de gedragsregels respecteert en de praktijkrichtlijnen naleeft. Wij hebben dus die aandacht voor onze patiënten, staan open voor alle uw vragen, Feedback en zelfs als het gaat om adequate communicatie in het Nederlands bent u bij een KRT gecertificeerde tandartsenpraktijk altijd aan het goede adres.

Mocht u meer willen weten of heeft u vragen, neem dan gerust contact op met ons, wij staan u graag te woord.

logo_def

Quality Practice keurmerk

Sinds 2005 organiseert ACTA Dental Education B.V. het succesvolle nascholingsprogramma Quality Practice (QP) voor alle Nederlandse en Vlaamse tandartsen. Op dit moment zijn zo’n 950 tandartsen lid van Quality Practice. Een lidmaatschap van QP staat garant voor uitmuntende nascholing, verzorgd door topdocenten uit binnen- en buitenland.

Op 1 september 2008 is Quality Practice Mondhygiëne gestart. Quality Practice Mondhygiëne richt zich op de volle breedte van de mondhygiëne en mondzorgkunde en het staat open voor alle mondhygiënisten die hun nascholing net zo professioneel willen aanpakken als de uitoefening van hun vak. Binnen Quality Practice Mondhygiëne wordt samengewerkt met de Opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam.

Quality_practice_ACTA-1